dimarts, 3 de febrer del 2015

pangea(català)


SMARTRASH va ser seleccionat fa uns mesos com un dels projectes per participar en el programa Thinkbig de Telefonica .
Vam anar a un esdeveniment a València on ens van oferir formació.
Després de tot això pensavem que tot havia acabat. Era un error, tot acabava de començar.

Vam rebre un correu que deia que Thinkbig regalava 15 entrades per a un esdeveniment internacional per a emprenedors.
El primer requisit era el nivell d'anglès, així que vam aplicar i afortunadament vaig ser escollida com a representant de SMARTRASH en aquest esdeveniment (només una persona per projecte podia assistir per així donar oportunitat a més projectes.)

El dia 27 va tenir lloc una quedada / esdeveniment de thinkbiggers de tot el món, el qual no vaig poder assistir perquè tenia exàmens i vaig arribar més tard.

Per tant, durant els dies 28,29 i 30 va tenir lloc a Madrid un esdeveniment fet per i per a joves emprenedors de 65 nacionalitats diferents, Pangea (http://pangeaofficial.com/).

El primer dia al matí vam tenir l'oportunitat d'escoltar a joves emprenedors com el hacker més jove d'Europa i el CEO Jordan Casey de 14 anys i ja amb tres empreses i workshops a la tarda.

El segon dia va ser millor, al matí també  vam escoltar a joves com Tomás Álvarez de la família la qual va ser la inspiració per a la pel·lícula "L'impossible", ens va emocionar molt a tots.
A la tarda a part de més workshops com el de Microsoft també vam ajudar a petites start-ups amb alguns dels seus problemes. Ens separarrem per grups i jo vaig estar amb "Mencanta" una app aparador de bolssos, sabates i accessoris que vol finançament. Per això, necessita sortir del mercat nacional i internacionalitzar-se més.

El tercer i tristament últim dia Alyssa Carson, la primera persona que anirà a Mart, ens va deixar a tots impactats amb la seva història i la manera que té de perseguir el seu somni: anar a Mart. A més ens va regalar una polseres per recordar que "WE ARE THE MARS GENERATION".
Era el comiat i ens van deixar a tots flipant amb les tres actuacions que tenien preparades; cantar, ballar i una noia va tocar el violí. Totes tres impressionants pel seu magnífic talent.

Ha estat una experiència inoblidable i sens dubte una de les millors de la meva vida. Sobretot per la gent jove que he conegut, compartit experiències i projectes. És a dir, el networking.

No puc acabar el meu post sense donar les GRÀCIES a tot l'equip de Pangea per haver fet possible tot això tan increïble.
Jordan Casey

Workshop about happiness

Tomás Álvarez







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada